| | تست اردیسم ORODISM (خود شناسی) | |
|
|
| نويسنده | پيام |
|---|
ریحانه گستره جهانی اردیسم Orodism

تعداد پستها: 672 امتیاز: 20240 اعتبار: 120 تاريخ التسجيل: 2011-08-28 العمر: 19
 | عنوان: تست اردیسم ORODISM (خود شناسی) الثلاثاء نوفمبر 29, 2011 9:31 pm | |
| تست اردیسم ORODISM (خود شناسی)می دانیم که فلسفه اردیسم یکی از پر جاذبه ترین اندیشه های حال حاضر جهان است . با یک تست ساده می توان پی برد تا چه اندازه به اندیشه های این فلسفه نزدیکیم . بوجود آورنده اردیسم "حکیم ارد بزرگ" است ، با این توضیح کوتاه می رویم به سراغ انجام تست : ده گزینه وجود دارد شما عدد هر گزینه ایی که فکر می کنید درست است را بر روی کاغذی بنویسید تا در پایان آنها را با هم جمع کنیم جمع اعداد گزینه ها پاسخ را مشخص می کند : ا - کدام مهمتر است ؟ 1- ثروت 2- قدرت 3- شادی ب - تاریخ سرزمین و کشورتان تا چه اندازه برایتان اهمیت دارد ؟ 1- مهم نیست 2- فرقی برایم نمی کند 3- مهم است پ - آیا هویت ملی و میهنی برایتان دارای ارزش است ؟ 1- مهم نیست 2- فرقی برایم نمی کند 3- مهم است ت - به نظرتان سختی ها و سیاهی ها تمام می شوند یا همیشه باقی هستند ؟ 1- بیشتر می شوند 2- همیشه هستند 3- کمتر می شوند ث - به نظر شما یک آدم غمگین و زخم خورده چه باید بکند ؟ 1- دارو مصرف کند 2- به تنهایی پناه ببرد 3- به میان آدمها رفته و روابط اجتماعی اش را گسترش دهد . ج - زنان چه نقشی در تحولات اجتماعی دارند ؟ 1- زنان باید خانه داری کنند 2- زنان باید تابع باشند تابع همسر و یا پدر 3- بدون زنان تحولی رخ نمی دهد چ - میهن پرستی ، همچون .....؟ 1- برچسبی اجباری است 2- شناسنامه ماست 3- عشق فرزند است به مادر ح - مردم همواره گوش به ندای ....... دارند . 1- ثروتمندان 2- قدرتمندان 3- بخشندگان خ - بزرگترین فر و افتخار هر آدمی چیست ؟ 1- ثروت 2- قدرت 3- خوش نامی د - زندگی بدون ....، شرم آور است . 1- ماشین آخرین مدل 2- همسر ثروتمند 3- آزادی . . . . . پاسخ : حالا اعداد این ده گزینه را با هم جمع کنید اگر مجموع اعداد شما بین 25 تا 30 باشد شما یک اردیست (ORODIST) واقعی هستید اگر مجموع امتیاز شما بین 20 تا 25 باشد شما یکی از هواداران فلسفه اردیسم هستید اگر امتیاز شما بین 15 تا 20 باشد عقاید اردیست ها برایتان خنده آور است اگر امتیاز شما بین 10 تا 15 باشد شما یکی از دشمنان فلسفه اردیسم هستید ! نکته : اگر امتیاز شما بین 20 تا 30 می باشد می توانید در آزمون تست پیشرفته اردیسم شرکت کنید برای شرکت در این تست بر روی لینک زیر کلیک کنید :http://orodism.nice-album.com/t942-topicاردیسم را بیشتر بشناسیم : http://vancouver.subjectdone.com/t48-topic _________________  پژوهشگاه اردیسم Orodism Institute http://orodism.iowoi.org |
|
 | |
امیرحسین مهمان

| عنوان: اردیست شدم الثلاثاء نوفمبر 29, 2011 10:10 pm | |
| جمع انتخاب های من شد 26 خوشحالم که یک اردیستم |
|
 | |
شیلا مهمان

| عنوان: هوراااااااااااااا الثلاثاء نوفمبر 29, 2011 10:42 pm | |
| |
|
 | |
shima مهمان

| عنوان: دوست ندارم الثلاثاء نوفمبر 29, 2011 11:00 pm | |
| |
|
 | |
کریم مهمان

| عنوان: رد: تست اردیسم ORODISM (خود شناسی) الأربعاء نوفمبر 30, 2011 2:02 am | |
| جمع اعداد من شد 14 من لولویمممممممممممممممممممم بترسین از من  ووواهووووو ترسیدین نترسین من اردیسم رو دوست دارم حالا چیکار کنم نمی تونم از ماشین آخرین مدل دست بکشم نمیتونم از پول و ثروت دست بکشم من اینطوریم دیگه نترسین ها |
|
 | |
آرزو مهمان

| عنوان: Orodist Shodam الأربعاء نوفمبر 30, 2011 12:38 pm | |
| |
|
 | |
amir ali مهمان

| عنوان: رد: تست اردیسم ORODISM (خود شناسی) الأربعاء نوفمبر 30, 2011 5:58 pm | |
| man 23 amtiaz dashtam. |
|
 | |
همایون مهمان

| عنوان: سپاس الخميس ديسمبر 01, 2011 1:57 am | |
| من قبلا در مورد اردیسم خیلی چیزها شنیده بودم اما حقیقتش هیچ وقت فکر نمی کردم یک اردیست باشم یعنی فکر می کردم اردیسم مال بچه پولدارهای شمال شهره و یا ایرانیهای خارج از کشور ! اما امشب فهمیدم من یک اردیستم با این که جیبم خالیه و حالا تازه فهمیدم چقدر در مورد این حکمت اشتباه می کردم ریحانه خانم از شما متشکرم راستی جمع گزینه های تست خودشناسی من شد بیست و هفت |
|
 | |
fateme مهمان

| عنوان: رد: تست اردیسم ORODISM (خود شناسی) الخميس ديسمبر 01, 2011 10:37 am | |
| |
|
 | |
nafas مهمان

| عنوان: رد: تست اردیسم ORODISM (خود شناسی) الخميس ديسمبر 01, 2011 2:52 pm | |
| huuuurrrrrrraaaaaaaaaa!!!! ehteram bezarinorodism shodaaaaaaaam!!! |
|
 | |
مليحه مهمان

| عنوان: 26 الخميس ديسمبر 01, 2011 3:45 pm | |
| اميدوارم روز به روز خوبي هاپرنگ تربشه.امام زمانمان ظهوركنن تادنياروازظلمت ازاد كنن.اللهم عجل لوليكل فرج.هركسي متن منو خواند يه صلوات بفرسته.ممنون.مليحه 23ساله ازمشهدمقدس. |
|
 | |
هدی مهمان

| عنوان: رد: تست اردیسم ORODISM (خود شناسی) الخميس ديسمبر 01, 2011 5:12 pm | |
| دوست ندارم من 24 شدم آخه چرا 24 نفس و فاطمه و همایون خوش به حالتون اما من تنها هوادار و دوستدار نیستم من هم اردیستم |
|
 | |
نادر مهمان

| عنوان: رد: تست اردیسم ORODISM (خود شناسی) الخميس ديسمبر 01, 2011 7:18 pm | |
| 28 امتیاز من بود زنده باد همه اردیست ها |
|
 | |
farhad مهمان

| عنوان: jaleb bood الجمعة ديسمبر 02, 2011 9:16 am | |
| salam test e jalebi bood emtiaz man 25 bood khoshalam afrade ham fekr khoodam ro pida kardam az hala saei mikonam bishtar dar morede orodism va orodist-ha bekhonam va bedonam moteshakeram |
|
 | |
لیلا مهمان

| عنوان: رد: تست اردیسم ORODISM (خود شناسی) الأحد ديسمبر 04, 2011 9:54 am | |
| من 26 شدم همشم نظر خودم بود خوشحالم این سایت رو بیدا کردم |
|
 | |
مهرداد مهمان

| عنوان: من و خواهرم الأحد ديسمبر 04, 2011 5:01 pm | |
| |
|
 | |
مسعود مهمان

| عنوان: نتیجه تست الأحد ديسمبر 04, 2011 5:17 pm | |
| با سلام امتیاز من 26 شد. به نظر می رسه جواب اکثر سوالات مشخص بود . همیشه خوبی ها بهتر بوده اند و همیشه زشتیها بد بوده اند و آزادی آرزوی هر انسانی است . به نظرم سوالات بهتری می توانست باشد و فکر و اندیشه بیشتری را درگیر خودش کند تا وضوح شخصیتی بیشتری نسبت به مکتب اردیست پیدا می کرد. با تشکر مسعود از مشهد شب تاسوعا 13/09/1390 |
|
 | |
147 مهمان

| عنوان: باران الأربعاء ديسمبر 07, 2011 12:40 pm | |
| |
|
 | |
مونس مهمان

| عنوان: آخه چرا ؟ الخميس ديسمبر 08, 2011 3:24 am | |
|  من 19 شدم |
|
 | |
نیوشا مهمان

| عنوان: رد: تست اردیسم ORODISM (خود شناسی) السبت ديسمبر 10, 2011 10:05 am | |
|  منم خودم نظریه اردیسم رو دادم امتیازم 30 شد |
|
 | |
اناهيد مهمان

| عنوان: واييييييييي السبت ديسمبر 10, 2011 2:59 pm | |
| |
|
 | |
نیلو مهمان

| عنوان: نمی خوام الأحد ديسمبر 11, 2011 10:36 am | |
| |
|
 | |
اكرم مهمان

| عنوان: رد: تست اردیسم ORODISM (خود شناسی) الأحد ديسمبر 11, 2011 4:25 pm | |
| |
|
 | |
loverevi مهمان

| عنوان: رد: تست اردیسم ORODISM (خود شناسی) الأحد ديسمبر 11, 2011 9:13 pm | |
| |
|
 | |
کاوه مهمان

| عنوان: 21 الإثنين ديسمبر 12, 2011 12:31 am | |
| خوش به حالتون من جمع اممتیازاتم شد بیست و یک بازم خوشحالم پاینتر از بیست نبیست من عاشق ارد بزرگ و حکمت اردیسم هستم ممنونم از دست اندکاران این نظرسنجی |
|
 | |
میلاد مهمان

| عنوان: رد: تست اردیسم ORODISM (خود شناسی) الثلاثاء ديسمبر 13, 2011 12:04 am | |
| فکر میکنم نمیشه با این چند تا سوال ساده به شخصیت کسی پی برد البته که بیشتر آدما گزینه 3 رو انتخاب میکنن ولی آیا پای عمل هم همینطوره؟؟ من که اینطوری فکر نمیکنم اگه اینطوره چرا تو دنیا اینهمه بدی وجود داره؟؟ یه سوال از خود تو که داری اینو میخونی و شاید جمع امتیازات از 25 بیشتره با خودت روراست باش و بگو بین اینا کدومارو انتخاب میکنی: یه آدم فقیر با یه زندگی شاد تو یه خونه کاه گلی کوچیک که هرچی در میاره صرف خونوادش میشه یا یه سوپر ثروتمند باکاخ بزرگ که 3 تا استخر داره زمین تنیس داره و تو پارکینگش یه لامبرگینی یه پورش و مرسدس پارکه و ... و و و حاضری پای حق و راستی وایسی اگه قرار باشه زندگی دوم رو از دست بدی؟؟؟؟؟؟
پاسخ نه دادن به این سوال کافیه تا این همه بدی تو دنیا رو توجیه کنه هرکسی یه جوری با نگذشتن از علایقش ممکنه حق رو نابود کنه و این ینی بدبختی!
یه سوال از مدیر این سایت تو که دم از میهن پرستی میزنی چرا قالب وبت عربیه؟؟؟؟ متاسفم برات
--------------------------- یکی از مدیران انجمن :
سرور انجمن ایران نیست ! امنیت کاربری ایجاب می کرد از سرویس خارجی استفاده کنیم تا اگر کسی همچون شما حرفهایی زد که به مذاق حاکمیت خوش نیامد رد یابی نشود ! شما سرویس ایرانی مطمئنی معرفی کنید تا از آن استفاده کنیم ! تاسف شما را به حساب ناآگاهی می گذاریم موفق باشید . |
|
 | |
میلاد مهمان

| عنوان: رد: تست اردیسم ORODISM (خود شناسی) الثلاثاء ديسمبر 13, 2011 12:17 am | |
| راستی یه چیز دیگه متنفرم از مکتب ها و مذهب ها با اینکه همشون انسان رو به کردار و پندار و گفتار نیک فرا میخونن اما عامل اصلی تفرقه و چند دستگی بین آدمان بازم متاسفم به امید روزی که تو دنیا فقط یه مکتب باشه به اسم راستی و درستی که همه عالم عضوش باشن
--------------------------- یکی از مدیران انجمن :
کاش بجای شعار دو جمله از کتاب سرخ را مطالعه می فرمودید اردیسم مذهب نیست ! بلکه حکمت است حکمتی برای شاد زیستن و بهروزی در بین اردیست ها از همه آیین ها و مذاهب حضور دارند .
نکته: اگر شما مقامی می داشتید با این نگاه سیاه و سفید چه فجایعی بر پا می کردید ... |
|
 | |
ژاله مهمان

| عنوان: زنده باد حکمت اردیسم الثلاثاء ديسمبر 13, 2011 2:44 am | |
| |
|
 | |
پرند مهمان

| عنوان: اتا الثلاثاء ديسمبر 13, 2011 6:10 am | |
| |
|
 | |
هما مهمان

| عنوان: رد: تست اردیسم ORODISM (خود شناسی) الثلاثاء ديسمبر 20, 2011 1:09 pm | |
| |
|
 | |
چرچیل مهمان

| عنوان: من در لندن زندگی می کنم الثلاثاء ديسمبر 20, 2011 9:25 pm | |
| 17 شدم اما من عاشق مکتب اردیسم هستم نمی دونم چرا اینطوری شد |
|
 | |
ميثم مهمان

| عنوان: رد: تست اردیسم ORODISM (خود شناسی) الأحد ديسمبر 25, 2011 12:58 pm | |
| |
|
 | |
داش سجاد مهمان

| عنوان: ایول ایول داش سجادو ایول الثلاثاء ديسمبر 27, 2011 4:33 pm | |
| |
|
 | |
فاطمه م مهمان

| عنوان: نمره من 23 شد الثلاثاء ديسمبر 27, 2011 8:57 pm | |
| من هم خوشحالم جمع نمرات من شد 23  خوشحالم که یک هوادار راستین حکمت اردیسم هستم |
|
 | |
رضا مهمان

| عنوان: اردیسم الأربعاء ديسمبر 28, 2011 7:22 am | |
| |
|
 | |
حامد مهمان

| عنوان: رد: تست اردیسم ORODISM (خود شناسی) الخميس ديسمبر 29, 2011 10:01 am | |
| |
|
 | |
حامد مهمان

| عنوان: اصلاحیه الخميس ديسمبر 29, 2011 10:10 am | |
| ببخشید ،اصلاح می کنم: امتیازم 29 شده بود نه 39 . اشتباه تایپی بود. |
|
 | |
مام اهور مهمان

| عنوان: ديگه ديگه...هورا شدم ديگه...هورا...هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااا السبت ديسمبر 31, 2011 8:25 am | |
| سلام... من مطمئن بودم از خودم و حالا مطمئن تر شدم... من... امتياز كامل گرفتم... يعني...30 !!! حالا هورا شدم...هوراااااااااااااا... اما يه چيز بگم... كاش هميشه عمل كنيم به افكار و باورمون... اينطوري پابرجا و جاويد مي مونيم... خورشيد آريايي هميشه فروزان...بدرود |
|
 | |
مرتضی مهمان

| عنوان: رد: تست اردیسم ORODISM (خود شناسی) السبت ديسمبر 31, 2011 11:29 am | |
| جواب ها واضح و کاملا مشخص بود که از دیدگاه انسانی شرافتمند همه ی گزینه های آخر صحیح تر هستند ، من در این آزمون ساده اما تامل برانگیز امتیاز کامل (سی) گرفتماما نمی دونم اردیسیم چی هست و چطور می تونه راه نجات بشریت باشه . شاید باید کمی مطالعه کنم . اگر چنین شد نتیجه اشو خدمت دوستان خواهم گفت . |
|
 | |
کریم1344 مهمان

| عنوان: 22 السبت ديسمبر 31, 2011 1:24 pm | |
| سلام علیکم امتیاز اینجانب شد عدد بیست و دو از امتیاز خودم خوشحالم برایتان آرزوی توفیق هر چه بیشتر می نمایم خدانگهدارتان
کریم از رودبار |
|
 | |
فروغ مهمان

| عنوان: رد: تست اردیسم ORODISM (خود شناسی) الثلاثاء يناير 10, 2012 11:26 am | |
| |
|
 | |
فهیمه مهمان

| عنوان: رد: تست اردیسم ORODISM (خود شناسی) الخميس يناير 12, 2012 9:46 pm | |
| سلام من 21 شدم این فلسفه خیلی ناشناخته است |
|
 | |
فریبا مهمان

| عنوان: اردیسم رو دوست دارم الخميس يناير 12, 2012 11:21 pm | |
| |
|
 | |
مهسا مهمان

| عنوان: رد: تست اردیسم ORODISM (خود شناسی) الأحد يناير 15, 2012 11:48 pm | |
| سلام من جمع اعدادم شد30 سوالای آسونی بود ومن توقع داشتم سوالا بهترباشن  |
|
 | |
آرمینا. مهمان

| عنوان: رد: تست اردیسم ORODISM (خود شناسی) الإثنين يناير 16, 2012 7:39 am | |
| من 30 شدم....اما این مکتب رو نمیشناسم. |
|
 | |
ارد بزرگ مهمان

| عنوان: رد: تست اردیسم ORODISM (خود شناسی) الثلاثاء يناير 17, 2012 3:19 pm | |
| |
|
 | |
ریحانه گستره جهانی اردیسم Orodism

تعداد پستها: 672 امتیاز: 20240 اعتبار: 120 تاريخ التسجيل: 2011-08-28 العمر: 19
 | عنوان: رد: تست اردیسم ORODISM (خود شناسی) الثلاثاء يناير 17, 2012 4:36 pm | |
| |
|
 | |
Myrla مهمان

| عنوان: رد: تست اردیسم ORODISM (خود شناسی) الأربعاء يناير 18, 2012 11:52 am | |
| I am very happy that I could orodyst |
|
 | |
asal مهمان

| عنوان: رد: تست اردیسم ORODISM (خود شناسی) الثلاثاء يناير 24, 2012 9:25 am | |
| هورااااااااااااااااااااااا امتیاز من شد 29 هوراااااااااااااااااااا |
|
 | |
حسین مهمان

| عنوان: یک ادیسم واقعی الإثنين فبراير 06, 2012 9:25 pm | |
| من توانستم با 28 امتیاز در مرحله اول یک ادیسم واقعی باشم |
|
 | |
| | تست اردیسم ORODISM (خود شناسی) | |
|